Musik i Nordjylland - December 2017

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

fr 1 19,30 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 4 årlige koncerter.

BOURBON STREET JAZZBAND

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

Udsolgt
2 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

95
2 16 kappelborg, skagen SØS FENGER JULEKVARTET

"En rose så jeg skyde"og "Have yourself a merry little Christmas" er et par af de titler, der får os alle i julestemning, når den danske sangerinde Søs Fenger til december går på scenen på Kappelborg.

Søs tilføjer såvel julesangene som sine egne sange små anekdoter og tanker om livet, kærligheden, om savn og afsavn, glæde og hendes egne erfaringer på kryds og tværs, og der er lagt op til et par hyggelige timer i godt selskab, som med fordel kan bringes videre til et helt særligt julearrangement på Restaurant Kokkenes.

Eksklusivt for Kappelborgs gæster, kan der sammen med koncertbilletten købes efterfølgende middag på Rest. Kokkenes, som denne aften serverer en lækker julemenu til særpris. - MENU FØLGER SNAREST!

Vi glæder os til endnu en god oplevelse i tæt samspil med Søs, musikken, hinanden og den gode julestemning.

DATO Lørdag d. 2. december 2017 kl. 16 i SALEN på Kappelborg, og med efterflg. julemenu på Kokkenes kl. 18. Koncert 2 x 45 min. Baren åbner kl. 15

Koncert & Middag kr. 625.-

Koncert kr. 310.-

KUN til julemenuen på Kokkenes:
Velkomstdrink kr. 65.-
Kokkenes vinmenu kr. 200.-

Bemærk - Alle gæster vil blive indtegnet på en bordplan vha. af billettens ordrenr., og grupper vil blive placeret samlet.

For særlige ønsker, fx. et selskab bestående af flere ordrenr., eller andet, venligst kontakt Kulturhus Kappelborgs adm. på T: 9845 8500, så vil vi forsøge at opfylde jeres ønsker.

ARRANGØR Kulturhus Kappelborg i samarbejde med Restaurant Kokkenes.

billettelefonen T: 7020 2096 kontaktes eller 
personlig henvendelse kan ske på Skagen Turistbureau. 
Skagens Bibliotek kan være behjælpelig med online-bestilling ved personlig henvendelse.

<
2 20 aalborghallerne Nøddeknækkeren

Tchaikovskijs klassiske juleballet med dansere og orkester fra The National Opera & Ballet Theatre of Moldova.

Pris: A: 445,- B: 405,- C: 375,- 

<
3 13,30 strandgården, strandby trækfuglene besøger søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
3 14 Kulturcenter Jammerbugt,
Søparken 2, 9440 Aabybro
Peter Vesth - Julematiné

Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine san¬ge med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum. 

Peter Vesth har igen i år samlet et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné. Traditionen tro har han sin faste makker Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side og som de nye skud på stammen finder man country duoen Bibbi & Snif samt den dygtige guitarist Henrik Skriver, som også deltog for nogle år siden. 

Peter Vesth er jo især kendt for sine mange fine sange og store hits såsom ”Veras Vinterven”, ”En hel flaske rom”, ”I en lille olivenlund”, ”Bare fire linjer” og mange flere. Musikken denne eftermiddag bliver en blanding af danske og amerikanske juleklassikere såsom ”Winter Wonderland”, ”Nissernes Vagtparade”, ”let it snow” og mange flere. De vil blive krydret med Peter Vesth juleklassikere som ”Julemusen Julius”, ”Veras Vinterven” og ”Et lille lys”. Så skul¬le julestemningen være sikret.

160
ti 5 20 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 9000 Aalborg Vocal Line, dirigent: Jens Johansen

Vocal Line er et moderne a-cappella kor med 30 sangere, dirigeret af Jens Johansen.

Koret blev dannet i 1991 i Århus og har som sit erklærede mål at være frontløber i udviklingen af den rytmiske korsang, nationalt såvel som internationalt. Gennem årene har Vocal Line konstant søgt at udvide grænserne for a cappella-musikken, og koret sigter mod et stadig højere musikalsk niveau. Vocal Line tager udgangspunkt i den danske kor-tradition. Herfra har koret udviklet en stærkt personlig stil med elementer af pop, rock og jazz. Vocal Line formår som få andre at forene himmelstræbende, nordiske klange med personlighed og inderlighed. Dette kombineret med korets velklingende, detaljerede og til stadighed eksperimenterende arrangementer får Vocal Line til gang på gang at fange og berøre sit publikum – ikke mindst takket være sangernes individuelle indlevelse og musikalitet, som på karakteristisk vis går op i en højere og særligt sammensmeltet enhed.

Gennem Vocal Lines 26-årige levetid har koret opnået stor anerkendelse i hele Europa og store dele af den øvrige verden, og koret kan desuden bryste sig af at have vundet en række, store internationale priser. i 2010 havde koret æren af at optræde side om side med den verdensberømte vokalekvilibrist Bobby McFerrin. Først i Jazz at Lincoln Center i New York, siden hen i Musikhuset under Aarhus Vocal Festival. I 2014 sang de med The Rolling Stones på Roskilde Festivalens Orange Scene, og i 2015 gav de en TV-transmitteret koncert for foden af Cristo Redentor i Rio de Janeiro, der nåede ud til 180 millioner seere.

Vocal lines 25 års jubilæum blev markeret i januar 2016 med en fuldstændigt udsolgt koncert i Aarhus Musikhus’ Symfoniske Sal. Her blev koret suppleret af solister som Julie Maria, Steffen Brandt og Mads Langer og et kæmpe kor bestående af 70 nuværende og tidligere Vocal Line-sangere.

– ingen lyder helt som Vocal Line!

200
to 7 20 aalborghallerne Stig Rossen Julekoncert

Julekoncert med Stig Rossen og hans grankusine Nanna Rossen. Med sig har de både kor og orkester.

Pris: A: 405,- B: 385,- C: 365,- D: 335,- 

<
ti 12 20 aalborghallerne Dahl på Hack - Julekoncert

Julekoncerten byder på et miks af kendte kunstnere, der står klar til at sprede julestemning sammen med Søren Dahl. Der vil blive talt om juletraditioner og hygge ind imellem julesangene.

Pris: A: 375,- B: 345,- C: 320,- D: 290,- 

<
on 13 17 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 9000 Aalborg Coro Misto, dirigeret af Søren Birch

Coro Misto er et kammerkor bestående af sangere ved Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg Universitet og det øvrige musikliv i Aalborg.

Koret har eksisteret siden 1991. I den periode har det, gennem koncerter og radiooptagelser, markeret sig i det nordjyske musikmiljø som et kammerkor af høj standard.

Coro Misto bevæger sig indenfor det klassiske repertoire, kirkeligt som verdsligt, spændende fra tidlig musik over romantikken til nyere værker.

I 2000 blev Coro Misto optaget i Foreningen Danske Kammerkor og har desuden vundet konkurrencen “Holmboe i Horsens”.

50
on 13 20 aalborghallerne Sissels Jul

Den norske verdensstjerne Sissel Kyrkjebø kommer til Aalborg med hendes julekoncert, der byder på ægte julestemning med både klassiske julesange samt soul- og gospelperler.

Pris: A: 499,- B: 474,- C: 449,- D: 424,-

<
to 14 20 aalborghallerne Rigoletto

Italiensk kammeropera, der foregår i nutidens Italien. Operaen byder på både kærlighed, korruption og bedrag.

Pris: A: 335,- B: 285,- 

<
fr 15 20 aalborghallerne Linie 3 Julekoncert

Julekoncert med Linie 3 og Trine Gadeberg.

Pris: O: 503,- A: 473,- B: 453,- C:433,-

<
ti 19 20 Vendelbohus, Hjørring PETER BELLI & DE REJSENDE

Cafeopstilling og balkon.

se video https://www.youtube.com/watch?v=gpFfWa_T3A0 

SIDSTE ALBUM & SIDSTE TOUR MED BANDET

Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år, har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet.

”Hele dette år har vi sat af til at køre Danmark tyndt – og derefter tænker jeg så at køre band-bussen i garage. Jeg har mere eller mindre stået stand by de sidste 50 år, altid klar til spille overalt, hvor de kaldte på mig. Men efter 2017 vil jeg kun spille udvalgte koncerter, hvor jeg føler at sammenhængen er rigtig. Det er hårdt altid at skulle stå klar med et toptunet band – og derfor vil jeg nu sige farvel til den del af karrieren, med en sidste stor tour rundt til spillesteder og festivaler.”

Peter Belli lægger vægt på, at han ikke stopper helt med musikken:

”Det tror jeg aldrig kommer til at ske. For mig er det ligeså naturligt at synge som at trække vejret – og begge dele holder jeg nødigt op med… Men altid at være klar til at rykke ud, det siger jeg farvel til nu og gør det forhåbentlig med nogle fantastiske koncerter med mit dejlige band. Hvad der så sker derefter, det kan kun tiden vise…”

Kort biografi:

Peter Belli er en af de virkelige pionerer i dansk rock. Han fik sit gennembrud i 60erne, hvor han med sit lange hår og en af scenens mest markante stemmer, både blev et af tidens største idoler og nærmest identisk med det man dengang kaldte ”Pigtråd”.

Om sit mangesidede talent har han selv sagt at ”Min lagkage har mange farver”. Yes indeed – for gennem årene har han, udover at være sanger, bl.a. også været en meget brugt skuespiller, været tv-vært, cirkusdirektør og ikke mindst den danske stemme bag figurer som Blæksprutten i Bennys Badekar, Louie i Luftens Helte og Rafiki i Løvernes Konge.

Peter Belli udgav sin første single i 1964, har haft utallige hits igennem karrieren – og er stadig mere levende end de fleste, når han indtager scenerne rundt omkring. Som Gaffa skrev i en koncertanmeldelse i 2014:

”…viste denne aften, hvordan det næsten naturstridigt er muligt stadig at stå som en livsbekræftende performer, der holder klassiske rock’n’roll-dyder i live. Ikke som en kustode, der skuer vemodigt og rutinepræget tilbage på fortidens bedrifter, men som en arketype på en kunstner, der befinder sig bedst på scenen i et vitalt og nutidigt samarbejde med unge musikere omkring sig”,

Med sit stærke unge band, De Rejsende, i ryggen, har Peter Belli de sidste par år nærmest (og nærmest naturstridigt) været bedre end nogensinde på scenen. Poweren og den legendariske vokal står så stærkt som nogensinde – hvad massevis af danskere også kunne opleve ved selvsyn, da Peter Belli i 2012 var del af holdet i den populære tv-serie ”Toppen af poppen”.

Peter Belli fik i 2003 IFPIs ærespris for sin lange og flotte karriere i dansk musik – og i august 2016 fulgte Smukfest op, da de tildelte Peter Belli deres store hæderspris ”Polka Verner Legatet”, bl.a. med ordene:

”Tilnavnet ”Ulven” fik han i 1967 efter et af sine store hits – og netop smidigheden, råstyrken, hylet mod månen og det indædt snerrende, har hans signaturvokal til fælles med rovdyret.”

Live on stage: 
Peter Belli – the voice, 
Per Løkkegaard – vokal, guitar/kor, 
Marcus Winther-John – guitar, kor, 
Troels Skjærbæk – bas, kor og 
Jesper Thomsen – trommer.

Arrangør: I morgen er det jul, Mor

185
on 20 17 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 9000 Aalborg Mariagerfjord Pigekor

“De her piger leverer i verdensklasse”.

Så anerkendende flot bedømmer en ekspert og international kapacitet på sit felt de kvaliteter, Mariagerfjord Pigekor rummer.

Nemlig ingen ringere end den svenske korleder og korsanger Peder Karlsson – grundlægger af og i 25 år sanger hos den internationalt berømte a cappella gruppe The Real Group med en kåring som verdens bedste vokalgruppe på cv’et. Og han fortsætter:

“Men derudover besidder de en helt enestående rytmisk formåen og evne til at kommunikere med publikum og levere musikken i en smuk kunstnerisk helhed”.

Ved denne koncert synger de en blanding af deres normale repertoire og en række sange med tilknytning til julen.

50
ti 26 20 - 24 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til

JAZZ - 2 juledag "som i gamle dage" - med "OLD RAGGED JAZZ MEN" 

Tirsdag den 26 december (2 juledag)

Unge som ældre kom på Knivholt, hele Østre Lade er klar til at modtage jer!!! 

Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

100
           
       
   
 
           
 

2018

 

Musik i Nordjylland - Januar 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

6 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

95
7 13,30 aktivitetscenter bangsbo syngepigerne fra tårs besøger søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
fr  26 20,30 Vendelbohus, Hjørring KIM LARSEN & KJUKKEN PÅ KLUBTURNÉ 

Kim Larsen & Kjukken bobler fortsat af spilleglæde og besøger derfor...

udsolgt
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Februar 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

4 13,30 strandgården, strandby thorup spillemænd besøger søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
10 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

95
18 13,30 aktivitetscenter bangsbo strandbybælsene besøger søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
fr 23 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

East Harbour Jazz Band

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

Udsolgt
fr 23 20 Vendelbohus, Hjørring MICHAEL FALCH SOLO

Det er igen blevet tid for topaktuelle Michael Falch til at tage på en af sine intime, akustiske soloturnéer. Den danske rockveteran medvirker i årets udgave af seersuccesen Toppen af Poppen på TV2, og under en heftigt rockende periode med sit band udsendte han sidste år det dristige, moderne album, ‘Pludselig alting samtidig’, der blev lovprist overalt og præmieret af Statens Kunstfond som et af årets vigtigste albums. Den nu 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. 

Han brugte sommeren 2017 på en stribe livsglade festivalshows med KrebsFalch, og i efteråret udgiver Gyldendal hans åbenhjertige ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, ligesom Universal udsender et opsamlingsalbum ovenpå Toppen af Poppen. I februar-marts 2018 gælder det igen hans solo optrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet i sange, hvoraf en flere er blevet en del af den danske sangskat – tænk bare på Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden. Michael Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at det passer, hvad man siger om ham: At han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Arrangør: I morgen er det jul, Mor

285
24 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

P.S. Swingband

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

100
25 13,30 rådhuscentrer, frederikshavn ole reichsteins jazzorkester

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

60
           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Marts 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

11 13,30 Ingeborghus, frederikshavn peter sørensen synger og spiller fisker thomes' viser i søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
fr - lø 23 - 24 19      
fr - lø 23 - 24 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

creole catz

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

fr udsolgt

lø 100

           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - April 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

7 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

95
fr 20 19 rådhuscentrer, frederikshavn peter vesth og kristian rusbjerg

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

175
fr - lø 20 - 21 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

Second Line Jazz Band, Gøteborg

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

fr udsolgt

lø 100

 
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Maj 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

5 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

95
           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Juni 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Juli 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - August 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - September 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

fr - lø 28 -29 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

ADVOKATEN´S NEW ORLEANS JAZZ BAND

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

fr udsolgt

lø 100

           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Oktober 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - November 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

fr 23 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

ALL TIME JAZZ BAND

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

100
24 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

FAZZ AND HIS JAZZ CRUSADERS

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

100
           
           
       
   
 
Musik i Nordjylland - December 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

           
           
       
   
 
           

tilmeld dit arrangement

Opdateret 23. september 2017 af Søren Berg Olesen