Musik i Nordjylland - November 2017

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

to 2 21 freddy's bar, havnegade, frederikshavn the baronets 150
fr - lø 3 -4 > arena nord, frederikshavn Frederikshavn Bluesfestival bliver til BLUES HEAVEN. 

Efter flere år med et tætpakket “Det Musiske Hus” flytter festen nu 700 meter op af vejen til mægtige ARENA NORD.

“BLUES HEAVEN” er stadig når bands, primært fra bluesmusikkens moderland USA danner rammen om et overflødighedshorn af blues, rock, gospel, – og soul i verdensklasse.

Musikelskere kan glæde sig til fortsættelsen af de første 11 fantastiske år af det som betragtes som en af de mest respekterede og ansete blues festivaler i Europa. Festival-arrangør Peter Astrup fra Blues.dk udtaler “12. ÅR, det forpligter! Så igen i år kommer nøje udvalgte artister, der matcher tidligere mindeværdige oplevelser fra bl.a. Johnny Winter, Gary Moore, Dr. John, og Walter Trout og de andre 100-vis af bands, der tidligere har besøgt festivalen”

Igen i år er en stor del af festival billetterne solgt, inden første navn var offentliggjort.

————————————————————————————–

Weekendbillet: Kr. 695,-

1-dagsbillet: Fredag Kr. 395,- Lørdag Kr. 495,-

Alle priser er inkl gebyr

VIP-billet: Kr. 1.395,- Inkluderer: - Weekend billet – Fri øl/vand/vin i VIP Area - 5*drinks billetter til baren - Fast siddeplads i VIP Area - Spisning fredag & Lørdag

————————————————————————————–

www.bluesheaven.dk  Arena Nord • Harald Nielsens Plads 9 • 9900 Frederikshavn

• Fredag 3. Nov. kl. 19:00 – 01:00
• Lørdag 4. Nov. kl. 16:00 – 01:00 

• 17 timers musik på 2 scener 

• 14 bands fra USA og den øvrige verden 

Yderligere spørgsmål kontakt: Peter Astrup • info@bluesheaven.dk • +45 4063 2400

<
4 20 Kulturcenter Jammerbugt,
Søparken 2, 9440 Aabybro
Steffen Schackinger trio

Med millioner af visninger på youtube, et verdens¬omspændende tour-CV og international anerkendelse har Steffen Schackinger forlængst cementeret sit navn på den internationale musikscene som en guitarvirtuos i absolut særklasse. På sit nye album ”Fire Dance” fra december 2016, tager han sin instrumentale guitarmusik til nye højder. Han kombinerer suveræn præcision og timing fra sin klassiske uddannelse og baggrund med den hårdere rocks kompromisløshed og vildskab. 

Tænk Dream Theater møder Dizzy Mizz Lizzy over Dixie Dregs! Dette er kompositions-musik og guitarspil på uhørt højt niveau og denne musik fås kun yderst sjældent i Danmark. Forgængeren til den nye plade var med til at sikre Steffen Schackinger en 15. plads på Guitar on the Edge’s prestigefyldte top 50 over verdens bedste guitarister i 2010. Og siden har han spillet clinics overalt i Europa og Asien.

Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 18.45, Der vil være opvarmning i cafeen af regionale guitartalenter fra kl. ca. 19.15 
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart. Ca. varighed af arrangementet: 2 timer 

Bemærk venligst: Unummererede siddepladser 
Billettyper: Standard billet - Salen: 150,- kr. inkl. gebyr.

150
4 21 kappelborg, skagen FREDDY & THE PHANTOMS + support

Pressen skrev: “Dansk kvintet rammer stilen mellem bluesrock og sen-tressernes storby soul sound satans godt." * * * * * Steffen Jungersen

"Freddy and the Phantoms har international klasse." * * * * * Calles Rock Corner

"Freddy and the Phantoms erobrer nyt musikalsk land.” * * * * Nordjyske

Freddy and the Phantoms har i de senere år etableret sig som et af landets mest respekterede bluesrock acts, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse. Dette har bandet allerede bevist ved support-gigs for The Eagles, Twisted Sister, Blackberry Smoke og på landets største scener bl.a. Vega og Smukfest. Deres album Times of Division fra 2014 blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Rock Hard og norske Scream Magazine.

Lige nu er Freddy And The Phantoms klar med deres fjerde udspil, albummet Decline Of The West, og bluesrockerne træder for alvor i karakter på et storslået, blåtonet udspil der viser en dramatisk spændvidde. Sumpet blues, hårdtslående ørkenrock og episke artrock-ballader forenes her i fantomernes tidløse nordiske melankoli. Tro mod bluesmusikkens arv står døren til mørket og dæmonerne konstant på klem, i albummets alkymistiske blanding af southern gothic, eksistentiel angst og fortællingen om et samfund i opløsning. Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross som svinger leadguitaren på den nostalgiske NYC 1965.

kl. 22 i SALEN Support kl. 21

ENTRÉ

Løssalg kr. 100.-

Unge under 25 kr. 50.-

billettelefonen T: 7020 2096 kontaktes eller 
personlig henvendelse kan ske på Skagen Turistbureau. 
Skagens Bibliotek kan være behjælpelig med online-bestilling ved personlig henvendelse.

ARRANGØR Kulturhus Kappelborg

<
11 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

95
11 16 kappelborg, skagen VIGGO SOMMER AND HIS BACKHOWLERS

Nu er der mulighed for at være med til at fejre Viggo Sommers 60 års fødselsdag og ikke mindst hans 47 års scenejubilæum! Med sit faste orkester gennem 5 år - The Backhowlers - tager Viggo på Fødselsdawsturné i 2017, og vi glæder os til, de kommer forbi Kappelborg.

Viggo Sommer and the Backhowlers har siden starten i 2012 spillet et hav af velbesøgte og succesfulde koncerter over hele landet. Det er intimt, hylende morsomt og ikke mindst musikalsk leg på højt niveau. Showet, der er i konstant udvikling, er en grov blanding af Viggo Sommers vestjyske sange, fede saxofonsoloer, vandrehistorier, forrygende tangentspilleri, glemte vittigheder, funklende improvisationer og de helt store grin.

Orkestret er: 
Viggo "Chefen" Sommer: Guitar, sang, entertainment m.m. 
Ulrik "Blowjob" Bust: Saxofon, kor, percussion m.m. 
N.O. "Snild å æ finger" Thorning: Orgel, klaver, percussion m.m.

kl. 16 i SALEN på Kappelborg, og med efterflg. menu på Kokkenes kl. 18.

ENTRÉ inkl. garderobe 
Koncert & Middag kr. 475.-
Koncert kr. 180.-

KUN som tilkøb til menuen på Kokkenes
Velkomstdrink kr. 65.-
Kokkenes vinmenu kr. 200.-

billettelefonen T: 7020 2096 kontaktes eller 
personlig henvendelse kan ske på Skagen Turistbureau. 
Skagens Bibliotek kan være behjælpelig med online-bestilling ved personlig henvendelse.

Bemærk - Alle gæster vil blive indtegnet på en bordplan vha. af billettens ordrenr., og grupper vil blive placeret samlet.

For særlige ønsker, fx. et selskab bestående af flere ordrenr., eller andet, venligst kontakt Kulturhus Kappelborgs adm. på T: 9845 8500, så vil vi forsøge at opfylde jeres ønsker.

ARRANGØR Kulturhus Kappelborg i samarbejde med Restaurant Kokkenes.

<
12 13,30 aktivitetscenter bangsbo, frederikshavn Hansen trio besøger søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
12 14 Kulturcenter Jammerbugt,
Søparken 2, 9440 Aabybro
Viggo Sommer and his backhowlers 

har siden starten i 2012 spillet et hav af velbesøgte og succesfulde koncerter I forsamlingshuse og på spillesteder over hele landet. Det har været intimt, hylende morsomt og ikke mindst musikalsk leg på højt niveau! Showet er i konstant udvikling og er en grov blanding af Viggo Sommers vestjyske sange, lidenskabelige saxofonsoloer, vandrehistorier, forrygende tangentspilleri, glemte vittigheder, funklende improvisationer og det helt store grin!! Alt monteret på en kærlig bund af the blues ! Glæd Jer til en søndag eftermiddag, hvor humor, timing og ikke mindst musikken er ganske unik!

145
fr 17 20 kappelborg, skagen HUN SOLO

HUN SOLO er en ganske særlig koncertaften fyldt med kvindelige lydlandskaber. Skønne Sys Bjerre og vilde Mendoza i godt selskab med 3 af deres kvindelige musikkolleger indtager SALEN med hver deres intime solokoncert med al den intensitet og tilstedeværelse, som det det indebærer.

Publikum kan glæde sig til en helt unik, kunstnerisk og performativ oplevelse:

Sys Bjerre er kendt for sine iørefaldende melodier og personlige tekster. På opdagelsesrejse i sit eget liv, med sangene som logbog, inspirerer Sys lytteren til at finde nye måder at tolke sin egen historie på.

Mendoza er nattens dronning og garant for det hudløst ærlige, der i hendes musik kommer til udtryk i opløftende lydsider. Elektroniske beats der både kan starte et rave, og bibeholde en usammenlignelig skrøbelighed.

Cajsa Siik Cajsa byder på mørke og eksperimentelle popnumre med en avantgardistisk dimension. Det dystre og det følsomme møder hinanden i et atmosfærisk lydbillede præget af svenskerens transcendente stemme.

Nana Jacobi Lokale Nana har ry for at levere gåsehudsfremkaldende liveoplevelser med et melodisk, filmisk og sensuelt udtryk. Hendes seneste album EXPANDER skabte overskrifter som ”en inspireret outsider tæt på mainstream”.

Kirstine Stubbe Teglbjærg har tidligere stået i front for Blue Foundation. Hun skaber de smukkeste møder mellem drøm og støj. Hendes anmelderroste album ”Hamskifte” er tekster med dansk poesi af høj klasse.

 

DATO Fredag d. 17. november 2017 kl. 20 i SALEN

Baren åbner kl. 19 Unummererede sidde- og ståpladser Varighed: 100 min. inkl. pause

ENTRÉ

Løssalg kr. 190.-

Kappelborgs Venner kr. 140.-

Skagen Bio kr. 140.-

Unge <25 kr. 75.-

BILLETSALG

billettelefonen T: 7020 2096 kontaktes eller 
personlig henvendelse kan ske på Skagen Turistbureau. 
Skagens Bibliotek kan være behjælpelig med online-bestilling ved personlig henvendelse.

ARRANGØR Kulturhus Kappelborg i samarb. med Café Knuth's Skagen

<
fr 17 20 Skråen, nordkraft, aalborg The Savage Rose 50 års jubilæumstour

I 1967 samledes det purunge beatband The Savage Rose for første gang. Fem årtier er sidenhen fløjet forbi og The Savage Rose står så stærkt som aldrig før, noget bandet for alvor cementerede da de skød jubilæsumsåret i gang med tre udsolgte koncerter på Det Kongelige Teaters Gl. Scene - samme scene hvor "Dødens Triumf" med musik af netop The Savage Rose, blev opført 45 år tidligere. De tre januarkoncerter blev en triumf, som fik både publikum og anmeldere til at juble - og det var kun begyndelsen på jubilæumsåret.

The Savage Rose, med Thomas Koppel og Annisette som bandets kerne, har været med til både at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som en helt selvstændig kunstart. Det er ikke kun deres musik der har været med til at sætte dem på verdenskortet. Deres politiske og holdningsbaserede tilgang til de svage i samfundet og verden, gør dem ligeledes bemærkelsesværdige og aktuelle dengang som i dag.

Når et af Danmarks mest skelsættende og betydningsfulde rockbands fylder 50 år, kommer det ikke til at gå stille af sig. Til efteråret kan hele landet få lov til at feste med, når Annisette og The Savage Rose endnu en gang indtager landets spillesteder.

The Savage Rose består i dag af:

Annisette Koppel: Vokal
Naja Rosa Koppel: Kor
Amina Carsce Nissen: Kor
Palle Hjorth: orgel, melotron, trækharmonika og synth
Rune Kjeldsen: guitar
Frank Hasselstrøm: trækbasun og klaver
Jacob Haubjerg: bas
Anders Holm: trommer

Udsolgt
19 13,30 rådhuscentrer, frederikshavn hstmonikavenner besøger søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
on 22 20 Skråen, nordkraft, aalborg Hanne Boel Akustisk Tour 

Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun senere på året gæster en række kirker, koncertsale og kulturhuse rundt om i landet.

Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. På sin akustiske tour i efteråret 2017 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’.

265
fr 24 19,30 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 4 årlige koncerter.

BOURBON STREET JAZZBAND

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

Udsolgt
fr 24 20 Kulturcenter Jammerbugt,
Søparken 2, 9440 Aabybro
Johnny Logan & Friends

Der bliver ikke rigtig julestemning her på kultur¬centeret uden dette traditionsrige brag af en kon¬cert, så derfor byder vi igen i år på en forrygende julekoncert med irske Johnny Logan og hans sto¬re og veloplagte orkester. Det er ikke alle sangere man kan kalde ’excepti¬onelle’. Men det kan man roligt kalde Johnny Lo-gan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkedes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix hele 3 gange og med mere end 6 mil¬lioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik¬historien. Men Logan har ikke fået nykker af den grund. Han er stadig en kunstner, der giver sig fuldt ud over for sit publikum, hvilket han har bevist adskillige gange for sit trofaste publikum her på Kulturcen¬teret! Dette års julekoncert bliver med garanti in¬gen undtagelse og der er, traditionen tro, stor rift om pladserne til denne aften. Vi oplever hvert år fans fra det meste af Europa, der rejser til netop koncerten her i Aabybro, grundet den fantastiske stemning i salen.

335
on 29 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 9000 Aalborg Et barn er født – Ulla Henningsen og Swing Time Big Band feat. Uffe Markussen

Ulla Henningsen og Swing Time Big Band serverer jazzet julestemning i en mosaik af ord og toner.

Er der mon et julebudskab og kan big bandet piske en stemning op?

Få svaret til denne fortællende koncert ledet af dirigent Frank Wommelsdorff.

Aftenens særlige julegave er solist og saxofonist Uffe Markussen som drysser stjernestøv over en række af julens kæreste klassikere.

125
to 30 20 Skråen, nordkraft, aalborg Hush

Hush, Danmarks måske mest succesrige americanaband, har holdt en længere pause. Men siden de for nylig blev annonceret til Tønder Festival 2017 har et comeback ligget i luften, og nu er det ganske sikkert og vist: Hush er tilbage.

Fra d. 28. nov til d. 2 december spiller de fire eksklusive koncerter.

Der er lagt op til en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med et nyt, bredt, akustisk line up, og som altid er Dorthes smukke stemme og skæve historier i front.

For tiden arbejder Hush på et kommende album, så setlisten kommer både til at rumme nye sange og highlights fra karrieren såsom A Lifetime, If You Go Breaking My Heart, For All The Right Reasons, Wilder Girl etc

215
           
       
   
 
           

tilmeld dit arrangement

Opdateret 07. september 2017 af Søren Berg Olesen