Musik i Nordjylland - September 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

> 13 - 29 18,30 ved krudttårnet, frederikshavn Købstaden - hyldestkoncert til byen i anledning af dens 200 års købstadsjubilæum

jimmy jørgensen
caspar Phillipsom 
m. fl

tekst og musik ved mathias madsen munch, jan michael madsen, claus reenberg med historisk assistance af erik s. christensen

HISTORIEN OM KØBSTADEN - TEATERKONCERT

18.00 Dørene åbnes. Publikum anvises siddepladser ved ankomst (først til mølle) 
18.30 Spisning 
19.30 OptaktsUnderholdning 
20.15 HISTORIEN om KØBSTADEN

Opføres 13, 15, 16, 20, 21, 22, 27, 28 og 29. september

29 aug -
13 okt.
19,30 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg West Side Story

Glæd dig til en af de største forestillinger gennem tiden når vi i samarbejde med Aarhus Teater danser stjernerne op over Manhattan i den anmelderroste ikoniske musical.

Med Leonard Bernsteins musik og Stephen Sondheims sangtekster har West Side Story siden premieren i 1957 på Broadway vist sig som en af de mest slidstærke og elskede i musicalens Hall of Fame. Scenen er sat med to rivaliserende ungdomsbander i gaderne i New York. Men omdrejningspunktet er kærlighedshistorien mellem Tony og Maria, der elsker hinanden på tværs af etnicitet og ondt blod – en kærlighed, der får fatale følger. Det er en moderne og modig fortolkning af den klassiske love story mellem Romeo og Julie.

Musicalen byder på en forrygende række af tidløse sange som Maria, America, Tonight, Something’s Coming og I Feel Pretty, der alle synges på dansk. Med instruktør Rune David Grue og scenograf Karin Gille præsenterer vi i samarbejde med Aarhus Teater et musicalshow, der på alle måder er til tiden: friskt, frækt og fuld af energi og lyst.

Med et 12 mands stort orkester og ikke mindre end 23 medvirkende på scenen, Mathias Flint som Tony og den blændende sopran Isabel Schwartzbach som hans store kærlighed Maria, vil stjernerne danse over både Manhattan og Nordjylland.

on 19 20 Huset, hasserisgade 10, aalborg Santa Cruz

Poul Halberg (guitar), 
Frans Bak (keys), 
Bo Stief (bas), 
Alex Riel (trommer), 
Hans Ulrik (sax)

Santa Cruz er et dansk orkester som har spillet sammen i mere end 30 år. Alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år. Alligevel bliver de ved med at mødes og udfordre hinanden i deres helt specielle udgave af fusionsmusikken. 

Hver bidrager med det de kan indenfor jazz og rock og det bliver kombineret med gode melodier, og fantastiske soloer. De er musikalske legekammerater i et univers af rock, jazz og det indimellem. Enhver der har oplevet en livekoncert med bandet vil ikke være tvivl om, at de elsker det!

Orkestret har udgivet 4 anmelderroste albums siden debuten i 1985.

to 20 19,30 - 21,30 maskinhallen, frederikshavn Hver torsdag indtil efterårsferien spiller fladstrandspillemændene op til polkadans

villy olesen lærer dig trinene.

arrangør: frederikshavn folkedansere

to 20 19,30 Kulturhus Løkken, Harald Fischersvej 30 b, Løkken Per Frost og band. 

Per Frost har 5 soloalbums i bagagen og et nyt: "The Calling" 

Per Chr. Frost: guitar/vokal 
Lars Daugaard: trommer 
Peter Dencker: Keys 
Henrik Møller Pedersen: bas

De er garanter for sublimt samspil og fængende mangfoldighed i krydsfeltet mellem rn'b, rock, funk, singer/songwriter, reggae, blues, jazz og en lejlighedsvis afstikker til GNAGS repertoiret. 

Per Christian Frost har medvirket på over 180 danske albumudgivelser - en enestående bedrift der samtidig betyder, at de fleste større solister i Danmark fra hans egen generation i et eller andet omfang har haft gavn af hans udtryksfulde spil som guitarist, bassist eller producer. 

Udover 25 år i GNAGS er han mest kendt for længerevarende engagementer med Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Anne Dorte Michelsen, Poul Krebs og Allan Olsen. 

www.billetten.dk  

arrangementet er støttet af Hjøring kommunes frie kulturmidler.

to 20 20 Budolfi Kirke (Aalborg Domkirke), Algade 40, Aalborg Koncert v. Peter Sommer
fr 21 20 Jammerbugt Kultur- og Erhvervscenter, aabybro Taylor

James Taylor har med sange som “Shower the People”, “Fire and Rain” og ikke mindst fortolkningen af Carole Kings “You’ve got a friend” placeret sig blandt de helt store amerikanske sangskrivere. Dette er en aften med tre herrer som i 30 år har turneret landet tyndt, både med soloplader og som musikere for en lang række store danske kunstnere. En fælles kærlighed til James Taylor har ført de tre musikere sammen i et ønske om at dykke ned i Taylors store sangkatalog og formidle det til publikum.

Jan Kaspersen: Vokal, guitar – Jan har i en menneskealder været kapelmester hos Jette Torp. Har bl.a. også spillet og turnéret med Alberte Winding, Bruce Guthro, Martin Brygman, Lis Sørensen og Mek Pek Partyband. Har 3 soloplader bag sig.

Peter Vuust: Kontrabas, kor – Peter har pt. udgivet 6 soloplader. Spiller pt. med sin egen trio med bl.a. Veronica Mortensen. Udover at være en estimeret hjerneforsker “Center For Music In The Brain” og med nylig bogudgivelse har Vuust bl.a. spillet og turnéret med Steffen Brandt, Poul Dissing, Sinne Eeg, Søs Fenger, Mads Langer, og Bobo Moreno.

Kristian Fogh: Piano, kor – Spiller p.t. med Lars Lilholt Band og Mike Andersen. Har desuden spillet og turnéret med bl.a. Bruce Guthro, Lars HUG, Peter Belli, Peter A.G, Poul Krebs og Michael Falch.

22 15 - 18 skagen bryghus back, larsen & thrane
22 20 musikkens hus, aalborg Scott Hamilton meets Jesper Thilo 

Oplev to af mainstreamjazzens mest fornemme nulevende, danske Jesper Thilo og amerikanske Scott Hamilton, når de gæster Musikkens Hus.

Hos Jesper Thilo og Scott Hamilton er kærligheden til og indsigten i 30’ernes og 40’ernes musik og datidens tenorgiganter ganske uforstilt. Thilo mørk og robust, Hamilton lysere og med mere reference til Lester Young. Begge deler de en fælles rod i mainstreamjazzen og swingtraditionen.

Gennem aftenen træder denne forskellighed tydeligt frem, og netop forskelligheden fremhæver den andens styrke. Jazz handler ikke altid om at finde nye veje. Det er lige så vigtigt at holde flammen i live, og ingen er bedre i stand til at bære traditionen videre, end netop Thilo og Hamilton. Begge deler i dag en slags ikon-status for tilhængere af tidligere stilarter. Medvirkende:

Scott Hamilton, tenorsax 
Jesper Thilo, tenorsax 
Søren Kristiansen, piano 
Hans Backenroth, bas 
Kristian Leth, trommer

22 20 arena nord, frederikshavn Frederikshavn 200 år - jubilæumskoncert

Kl. 19.00 – Dørene åbner (Kom i god tid!)
Kl. 20.00 – Dørene til salen åbner og Musikken starter:

Amalie Thørholm
Daniel Lill
Antonelli Orchestra
Mads Langer
Karl William
Sanne Salomonsen

Kl. 00.00 – Tak for i aften

23 13 Ingeborghus, Ingeborgvej 2, Frederikshavn Et musikalsk portræt af Lily Broberg. 

Med kabaretten "Hej Lily!", portrætteres revy primadonnaen, refræinsangerinden, koketten, humørbomben, karakterskuespillerinden og mennesket Lily Broberg.

Dette kærlige portræt er stadig på landevejene og byder på et genhør med bl.a. "Græshoppen og valmuen", "Klokkeblomst og Bellis og Følfod", "Milord", "Lev som du er tosset til", "Flyv med ud i det himmelblå", "Noget farligt indeni" og selvfølgelig et af de populære syng-med-potpourrier. Det hele krydres med historier og anekdoter fra Lilys liv og lange karriere.

Det bliver en eftermiddag fyldt med glæde, sang og dejligt selskab samt forplejning til den store guldmedalje i anledning af Købstadsjubilæet, hvor disse forestillinger er Ingeborghus' og Frederikshavn Teaterforenings bidrag til festlighederne. Samtidigt er det en mulighed for at bese de smukke, nye og nyindrettede lokaler på Ingeborgvej. På gensyn.

Fremføres af Liselotte Krogager med Ulf Starup på klaver. 

Arrangeret af Frederikshavn Teaterforening.

23 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen TERESA KABAN & HENRIK BLAZEJ

Duoen Teresa Kaban og Henryk Blazej har en flot musikalsk karriere bag sig – både i Krakow hvor de begge er uddannede og langt uden for Polens grænser i mere end 40 forskellige lande. 

De optræder med sikker professionel musikalitet på flere forskellige kontinenter og har i de seneste år også givet koncerter forskellige steder i Skandinavien. Duoen spillede i Hjørring i efteråret 2009.

arrangeret af hjørring musikforening

ma 24 19 Hals Kirke, Østergade 30, Hals Koncert med Stig Rossen. 

Vel mødt til en dejlig sensommer-koncert med sanger og musicalperformer Stig Rossen. I 2014 kunne Stig Rossen fejre sit 25 års jubilæum som sanger.

De senere år har han rejst rundt i landet med teaterkoncerterne om "Four Jacks", som han laver sammen med Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Keld Heick. Han er også kendt for sine mange roller i forskellige musical, bl.a. som Jean Valjean i "Les Misérables". 

Vi glæder os til at høre, hvilke sange fra sit store repertoire, som han vil synge for os. 

Denne koncert er arrangeret i samarbejde med foreningen "Sind" 

Billet Kan købes på www.billetto.dk  eller i Ladegården ved Hals Kirke.

ti 25 19,30 musikkens hus, aalborg Belcea Kvartetten 

Teknisk perfektion og medrivende overskud kendetegner Belcea Kvartetten. Nyd strygermusik i absolut verdensklasse i Musikkens Hus

Belcea Kvartetten blev grundlagt i 1994, mens medlemmerne stadig studerede i London og var under den legendariske Amadeus Kvartets vinger.

Kvartetten har base i England, men de to grundlæggere, den rumænske violinist Corina Belcea og den polske Krzysztof Chorzelski på bratsch, er vokset op under indflydelse af andre musikkulturer, hvilket er én af kvartettens store styrker.

At kvartetten består af musikere fra flere nationaliteter har nemlig været med til at åbne op for en hel verden af gensidig inspiration, der giver en fri, dynamisk spillestil, og i mødet med musikernes tekniske overlegenhed giver et helstøbt samspil. Den rendyrkede kærlighed til musikken er kvartettens universalsprog – og oplevelsen af legende lethed, også i meget krævende kompositioner, er muligt at give publikum, fordi kvartettens medlemmer er så teknisk stærke.

Belcea Kvartetten har turneret i verdens fineste koncertsale og har en imponerende diskografi. Blandt andet har kvartetten et fast samarbejde med EMI Classics, hvor de blandt andet har indspillet Schubert, Brahms, Mozart, Debussy, Ravel og Dutilleux. Kvartetten har ligeledes indspillet Beethovens kompositioner til strygekvartet live, hvilket blandt andet indbragte en ECHO Klassik Award. I 2016 indspillede Belcea Kvartetten Brahms komplette kompositioner til strygekvartetter og klaverkvintetter. Et album, der også indbragte en Echo Classic Award og en Diapason d’or of the year 2016.

Koncerten er i samarbejde med Aalborg Kammermusikforening 

Program:

Haydn: String Quartet Op. 33 n° 5
Janacek: String Quartet n° 2 "Intimate Letters"

***

Beethoven: String Quartet Op. 130 with "Grosse Fuge" Op. 133 

Medvirkende:

Corina Belcea, violin
Axel Schacher, violin
Krzysztof Chorzelski, bratsch
Antoine Lederlin, cello

on 26 20 Huset, hasserisgade 10, aalborg Mathilde Falch

Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album ’Som Børn På Ny’- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb. Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene:

Adam Winberg (trommer) 
Morten Puper (keyboards) 
Jeppe Skovbakke (bas) 
Christian Ki (guitar) 
Charlotte Schultz (kor).

Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

’Som Børn På Ny’ har Mathilde Falch skrevet til og om de børn der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.

Hurtigt fik ’Som Børn På Ny’ 5***** flotte stjerne af GFrock, som bl.a. skriver:

”Det lyder som om Falch har fundet vejen, og processen har kastet en af de stærkeste dansksprogede udgivelser jeg har hørt i år af sig.”

Mathilde har i gennem de senere år opbygget en stadig større fanskare, og været på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.

Mathilde Falchs forrige album, “Alle Taler”, blev i samme uge som udgivelsen udnævnt til “Ugens Album” på P4 og begge hendes singler fra albummet blev også° playlistet på P4.

www.facebook.com/mathilde.falch 

to 27 20 Jammerbugt Kultur- og Erhvervscenter, aabybro Live & Lokalt – Nordjysk originalmusik

Det meste af den livemusik som vi normalt kan opleve, når vi køber en koncertbillet, er skrevet og fremført af kunstnere, der har deres hjemmebase udenfor Nordjylland. Det er der for så vidt intet galt i - men det er faktisk sådan, er der er masser af musikere og artister, der rent faktisk har valgt at bo her - indånde den nordjyske luft og skrive om de ting, der rør sig her.

Med Live&Lokalt sender vi en række af disse artister og sangskrivere rundt på en turne - og vil både udfordre dem og publikum i et musikalsk møde. Her er chancen for at møde ny musik, nye kunstnere og opleve stemningen på 10 forskellige, mindre spillesteder i hele regionen.

Koncerterne ledes af kapelmester Ole Albrechtsen. Med sig har han en kvartet. De vil være det faste band, der akkompagnerer sangere og sangskrivere. Til hver koncert vil du kunne opleve 2-3 lokale artister - tourplanen med artister offentliggøres senest 4 uger før koncerten.

Live&Lokalt er en del af projektet Originalt/Regionalt - der støttes af Region Nordjylland og Statens Kunstfond.

to 27 20 Huset, hasserisgade 10, aalborg Blues Jamboree

Oplev en aften sammen med nogle af Skandinaviens bedste bluesmusikere, hvor der er god plads til røverhistorier, improvisationer og spontane smutveje.

Gang på gang leverer Blues Jamboree en både forrygende og afslappet koncert, og der er ingen tvivl om, at de har en stor stjerne hos publikum – og med god grund. Alle leverer på et særdeles højt og intenst niveau. Blues og roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren. Spontant, råt og upoleret - her lægges ingen faste planer på forhånd - der spilles og jammes uden sætliste, som man gjorde den gang blues'en var ung og farlig - og det er den stadig! Forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues'n boogie, gospel & rag. En fed aften med nogle af de bedste danske bluesmusikere:

PAUL BANKS (US/DK)
En mester på en akustisk guitar – nærmere præsentation er vel overflødig. Rag, blues og roots mm på internationalt topniveau – fås ganske enkelt ikke bedre.

JAKOB MUNCK
Uddannet basunist fra diplomlinien på det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002. Er udover at være fast medlem af DR's Big Band en af de mest benyttede hornblæsere på den skandinaviske jazz og -bluesscene, og er af ”All About Jazz, New York” blevet fremhævet som ”a world class tuba player”.

MIK SCHACK
er en sand tusindkunstner. Her spiller han på vaskebræt mm – men mon ikke også hans skarpe tunge lader sig høre til publikums blanding af moro og forargelse. Han laver også hjemmeservice på TV, laver mad, tegneserier, ølforedrag mm.

SVANTE SJÖBLOM (S)
er en brilliant guitarist og sanger, som dyrker sin Southern blues, old time country, ragtime og gospel med lige stor overbevisning og indlevelse. Han har fået flere svenske musikpriser, og er godt på vej til at slå sit navn fast på den Skandinaviske musikscene.

PETER NANDE
er kendt som en udadvendt entertainer, sanger og mundharpespiller, som her også spiller på vaskebalje bas, skeer, jug og percussion. "Årets Danske Blues Navn" i 2007. Har gennem mange år dyrket den tidlige og mere rå og upolerede “juke joint” blues og boogie.

OLAV POULSEN
har huseret på den danske musikscene de sidste 25 år, primært inden for bluesmiljøet. Han har som en af kun få i Danmark specialiseret sig i slide guitaren, både den elektriske og den akustiske, og bevæger sig ubesværet indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

www.bluesjamboree.com 

fr 28 20 Vendelbohus, Nørregade 22, Hjørring Birthe Kjær & Feel Good Band Jubilæum.
fr 28 20,30 Hotel Hjallerup Kro, Søndergade 1, Hjallerup Koncert med Allan Olsen. 

Allan Olsen vil sætte et nordjysk præg på denne musiske aften. Allan Olsen er Frederikshavner med lune og smil i blikket. Allan har selv fremhævet stedet og tiden i Frederikshavn som afgørende for hans sang-univers.

Provinsen, det at tilhøre de udstødte, de oversete og tiden fordi han blev født ind i rocken og poppens tilblivelse. Allan Olsen har netop fremhævet stedet og tiden som de to væsentlige forhold, som rockens egentlige væsen og forudsætning. For hvis ungdommen og rockmusikken ikke skulle relatere sig til teenageårenes usikkerhed, skam og bitterhed over ikke at være blevet til noget, hvad er rock'en så?

Ud fra denne betragtning er det forståeligt, at Allan Olsens første musikalske inspiration og identifikation lå tæt opad, især den engelske rock.

Den akustiske udtryksform har fra starten præget Allan Olsens univers. The Who, Rolling Stones, Kinks, Ralp Mctell, Dylan, Neill Young og ikke mindst guitarguruen Bert Jansch, var nogle af Allan Olsens store inspirationskilder.

Allan Olsen er en fantastisk akustisk kunstner og songwriter, hvis tekster sætter spor i publikum. Ikke mindst i måden hvorpå de leveres af en stor performer, men også i det musiske talent, som skaber intimiteten i koncertsalen.

fr 28 20,30 Huset, hasserisgade 10, aalborg PULS: Fru Skagerrak (DK/S/N)

Fru Skagerraks musik tager dig med på en rejse gennem Skandinavien - fra Lolland til Bergen, fra smukke ballader til brusende polskaer, i dur og i mol, og alt hvad der ligger der i mellem. Fru Skagerrak består af tre musikere – en fra hvert af de skandinaviske lande: 

Maja Kjær Jacobsen fra Danmark, 
Elise Wessel Hildrum fra Norge og 
Anna Lindblad fra Sverige.

Fra hvert deres land tilfører Maja, Elise og Anna en del af de mange forskelligartede traditioner som findes omkring Skagerrak. Gennem et repertoire af traditionelle melodier, nye kompositioner og sange på deres forskellige sprog, udtrykker de sit slægtskab og kærligheden til deres fælles arv. Resultatet er en eksplosion af de spændende aspekter der findes i Skandinavisk folkemusik i dag.

www.fruskagerrak.com 

fr - lø 28 -29 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn


Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

ADVOKATEN´S NEW ORLEANS JAZZ BAND

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

29 19,30 musikkens hus, aalborg Mnozil Brass 

Det er en stor fornøjelse for Musikkens Hus igen at byde velkommen til det kontroversielle ensemble af mæssingblæsere Mnozil Brass, der var på programmet første gang, da huset åbnede i 2014. Det bliver med garanti ikke kedeligt.

Nu får du mulighed for at opleve musikkens svar på Monty Python, når Mnozil Brass giver dig et musikalsk stand-up-show, som ikke kan forklares med ord. Det skal opleves med egne øjne, ører og lattermuskler. Navnet på deres nyeste show, ”Cirque”, er da også helt i tråd med orkestrets dna, det er nemlig præcis et cirkus af skøre indslag og ikke mindst musikalske finurligheder, der vil udspille sig for dig, når de indtager Koncertsalen. Om Mnozil Brass

Mnozil Brass består af syv østrigske messingblæsere, som i 1993 fandt sammen, da de alle studerede musik på Wiens Musikkonservatorium. ”Gasthaus Mnozil”, som er navnet på den lokale restaurant overfor Musikkonservatoriet, har lagt navn til ensemblet, da det blev mødestedet, hvor gruppen samledes og udfoldede sig musikalsk – et frit, muntert og ”øl- tørstigt” miljø.

Siden 2000 har de været ekstremt produktive, idet de har produceret et nyt show stort set hvert år. Deres musik appellerer til alle aldre og omfatter genrer fra jazz og pop til opera alt sammen krydret med en god portion underholdning.

29 20 Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, Hirtshals Aura. 

Hirtshals Musikforening præsenterer sangerinden AURA i en unik og meget personlig koncertoplevelse på Nordsøen Oceanarium.

15 danske og 4 tyske spillesteder er netop blev indtaget over i de kolde januar-februar måneder til enestående anmeldelser og stor begejstring blandt AURAs dedikerede fanbase.

I sommeren 2017 udsendte AURA sit længeventede tredje album 'Cant' Steal the Music' som bl.a. kastede "Love Somebody", "You Got Wings" og titelnummeret "Can't Steal the Music" af sig. De 11 numre på albummet kalder hun for sit hidtil mest personlige:

AURA har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som 'I Will Love You Monday' og 'Geronimo', 'Song for Sophie' og 'Friends' i Danmark, og resten af Europa bl.a. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.

Hun albumdebuterede med 'Columbine' i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album 'Before the Dinosaurs', og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for 'Årets danske hit' for 'Geronimo' ved Danish Music Awards i 2012. Mange kender også AURA i forbindelse med seneste sæson af "Toppen Af Poppen" på TV2.

29 20 Jammerbugt Kultur- og Erhvervscenter, aabybro Covernight – Dressed For Roxette & afterparty

ROXETTE skrev soundtracket til de farverige 90'ere! Nu tager Danmarks bedste ROXETTE tribute band dig med på en nostalgisk rejse tilbage til da walkman var Gud, og du spillede luftguitar på dit værelse.

Du får lyst til at spole kassettebåndet tilbage igen og igen for at skråle med på "The Look" og "Dressed for Success" - fuldstændig som du gjorde det, da du var teenager og Beverly Hills 90210 dikterede tøjstilen. Så frem med hårbørsten – det musikalske lydniveau og håret er nemlig ualmindelig lækkert og højt, når bandets syv top-professionelle musikere leverer deres velsmurte sceneshow.

I front som Maria Fredriksson og Per Gessle er sangerinde Anja Møllerskov og sanger/guitarist Christian Visti og de bringer sammen med resten af DRESSED FOR ROXETTE dansegulvet i kog og sørger for at du svæver derfra på en sky af fed 90'er-eufori.

Således godt varmet op skulle stemningen herefter være sikret til et brag af et “After-party” i vores hyggelige café, hvor Volf Duo går på scenen. Her kan du for alvor få lov til at skråle med på alle de gode hits fra de sidste 30 år og samtidig opleve husets musikansvarlige, Mads Mølgaard, trykke den af på scenen med sin faste duo-makker i over 20 år, Henrik Volf.

Program for aftenen (ca. tider) Kl. 20.00 – 22.15 Dressed For Roxette (Salen) Kl. 22.20 – 01.00 After-party med Volf Duo (Caféen)

Ønsker man den “helt store pakke” sammen med venner eller familie, er det også denne aften muligt at tilkøbe den lækre koncertbuffet, der serveres i cafeen kl. 18.00 (begrænsede antal pladser).

29 20 skraaen, nordkraft, aalbrog NOAH CARTER - FØRSTE TURNÉ

Den 25-årige Nørrebro-rapper har sat nye internationale standarder for dansk hiphop og tager nu favntag med sin første danske turné til efteråret med sit andet album – ”2nd Demo” på gaden.

Siden Noah dukkede op ud af det blå med singlen ”Do You” har mange øjne været rettet mod det store talent med den mørke tone, den legende engelsksprogede lethed og den store sans for melodi og fortælling. Da tracksne ”B.O.” og især ”Come Alive”, og selvfølgelig debutalbummet ”Couch Dreams”, landede, så blev de tårnhøje forventninger indfriede og en samlet presse stod klar til at udnævne Noah Cartersom en international stjerne in the making. Det store udland er også i gang med at blive erobret ganske strategisk og tålmodigt med indtil flere koncerter i flere europæiske lande (bl.a. Provinssi, Blockfest, etc.) og endnu mere på tegnebrættet.

I Danmark er der imidlertid blevet holdt tilbage på live-aktiviteterne, som i år blot tæller udsolgte koncerter i henholdsvis Store VEGA i København og Train i Aarhus samt kun 2 danske sommer-festivaler. Men nu føler Noah Carterendelig at tiden er moden til at det imødekomme den store danske efterspørgsel og inviterer derfor til koncerter i 6 af landets byer.

NOAH CARTERindkapsler essentielt set dét nærvær, den teknik og den nerve Ukendt Kunstner også besad ligesom han kan levere de hårde men også de reflekterende kompositioner.

Der er noget på spil i en tid hvor hver og hver anden single fra samtidens hit-snedkere minder umiskendeligt om hinanden - derfor er hans fanbase så stor og loyal!

29 21 bas,
brønderslev
Sonja Hald

Drilsk, livskraftig, dansk indierock - vindskæve, finurlige tekster med ordspil og referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

'Klæk' sagde det, da vasalstaten Danmark gik i krig. 
'Klæk' sagde det, da Finansministeren solgte sit land og Skat pissede milliarder væk for et par fadøl.
'Klæk' sagde det, da sindet fik nok og måtte udvide.

         
       
   
         

tilmeld dit arrangement

Opdateret 18. september 2018 af Søren Berg Olesen