Musik i Nordjylland - Marts 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

to 1 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Andreas Bo med Band - fokus på musikken! 

I foråret 2017 udgav Andreas Bo cd’en Skillevej. En samling af pop/rock/folk-sange med tekster som omhandler evigtgyldige emner som håb, forandring og kærlighed. Sangene og teksterne er skrevet af Andreas Bo selv, og musikken er produceret af Nis Bøgvad. 

I foråret 2018 tager Andreas Bo Trio sangene med ud på en akustisk turné. Guitarist Dennis Flacheberg og sangerinde/keyboardspiller Anja Axelbo udgør - sammen med Andreas Bo på guitar og sang - det lille band, som formidler sangene fra Skillevej samt nogle nøje udvalgte covers.

Kom til en musikalsk og intim aften, hvor du kan opleve Andreas Bo fra en anderledes og dybere side.

3 18 maskinhallen, Frederikshavn hammersmashedface
3 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Cover Night – DET´ DANSK

Velkommen til forårets Cover Night i selskab med to af Danmarks mest populære kopi-bands fra den danske pop og rock scenes guldalder.

Nordjyllands mest eksklusive “halbal” har tidligere gæster omdøbt konceptet, da kulturcenterets hyggelige rammer denne aften byder på musik, fællessang, dans og godt humør i hele 5 timer. Denne aften bliver med garanti ingen undtagelse når først Gasolins udødelige hits serveres af PETER OG DE ANDRE KOPIER i salen og derefter afterparty i caféen med bandet DANMARKS JOHN - Mogensen’sk værtshusstemning, fællessang, dans og gang i den til langt over midnat!

Ønsker man den “helt store pakke” sammen med venner eller familie, er det også denne aften muligt at tilkøbe den lækre koncertbuffet fra Lyngvig, der serveres i cafeen kl. 18.00 (begrænsede antal pladser).

Peter & de andre kopier 

Salen Kl. 20.00 - 22.30 Alle – inklusive Smukke Linda og Stakkels Jim – troede hele verden ville gå i stå, da Gasolin’ lukkede og slukkede i 1978. Men, nej! 40 år efter lever musikken stadigvæk stærkt videre i Danmarks bedste Gasolin’ show med Peter & De Andre Kopier, der i 2018 kan fejre 25 år på bagen som ét af Danmarks mest efterspurgte kopiorkestre.

Luftguitaren bliver rusket til strengelegen. Der er altid gang i Rabalderstræde. Langebro er stadig lang en tidlig mandag morgen, og Smukke Charlie drøner Deruda’ på sin Harley. Siden 1993 har Peter & De Andre Kopier med største glæde, respekt og kærlighed holdt festen kørende. Der er bal og gang i den, når kopierne går på scenen; i hallen, på kroen, på stadion. At løse billet til en koncert med Peter & De Andre Kopier er som at løse en returbillet til 70'erne. Det er næsten som at være der selv; det er et super-nostalgisk genhør med de gode, gamle Gas-hits ingen skandinav nogensinde glemmer.

Danmarks John 

Caféen ca. 22.30 - 01.00 Bandet leverer et nostalgisk show med sange fra John Mogensens store bagkatalog, og gør det med samme sjæl og ånd som vores savnede folkekunstner. Frontfiguren Brian Arnold har en slående lighed med John Mogensen og mellem numrene krydrer han bandets optræden med lune og hyggelige anekdoter, så publikum føler sig ført tilbage til 70’erne, hvor John Mogensen havde sin storhedstid. Når bandet Danmarks John træder op, genskaber de nøje det musikalske lydbillede, så der opstår en magi der ikke er til at tage fejl af. Vi er overbeviste om, at festen denne aften når nye højder, når Danmarks John byder op til et brag af et afterparty i caféen - elguitar og saxofon ska’ vi ha’, Rock’n’Roll og ikke andet!

4 14 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
En søndag på “Wivex” – Folkekirkens Hus byder indenfor til ægte søndags-wienerstemning

Københavns Tivolis facadebygning ved Vesterbrogade lå den tidligere restaurant Wivex. Restauranten blev grundlagt i 1890, og efter en tilbygning i 1912 blev restauranten et fashionabelt mødested for datidens københavner.

I 1930’erne-1950’erne transmitterede radioen middagskoncerter fra Wivex med bl.a. Teddy Petersens orkester, der spillede ægte underholdnings- og wienermusik.

Folkekirkens Hus i Aalborg genopliver traditionen og byder indenfor til en søndag eftermiddag i selskab med Radioens Wienertrio, god kaffe og masser af wienerbrød og lagkage.

4 15 Det Musiske Hus, Frederikshavn mariehaven, helge engelbrecht
4 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen, Hjørring Den russiske Brahms-trio

består af Nikolaj Satsjenko, violin. Kirill Rodin. cello og Natalja Rubinstein, klaver. De har alle været vindere af store internationale konkurrencer, herunder Tjajkovskij-konkurrencen i Moskva. Der venter os en stor og betagende oplevelse.

Alexander Alyabiev: Klavertrio a-mol 
J. Brahms Klavertrio nr. 3 c-mol op 101 
D. Sjostakovitj Klavertrio nr. 2 e-mol op. 67

arrangeret af hjørring musikforening

ti 6 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
Signe Juhl Kvintet

It’s a Good Day er navnet på Signe Juhl Kvartets debut-EP som blev udgivet i sommeren 2017. Selvom der er tale om en debut, så har denne kvartet eksisteret i mange år og spillet en lang række koncerter i både ind- og udland. EP’en er den første i rækken af flere udgivelser – som på en restaurant, så tror de på, at flere små retter fordelt over tid er bedre for “fordøjelsen”!

Repertoiret spænder vidt, fra Peggy Lee til Paul Simon, fra Nina Simone til Bob Dylan ligesom flere Motown klassikere bliver udsat for denne velswingende jazzkvintet.

I dagens anledning har de udvidet besætningen med den fantastiske pianist, Henrik Gunde, som flere måske kender fra Gunde on Garner og som det glade ansigt bag klaveret i DR Big Bandet.

on 7 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn poul krebs med band
11 13,30 Ingeborghus, frederikshavn peter sørensen synger og spiller fisker thomes' viser i søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

fr 16 16 - 18 skagen bryghus Chris Andersen (Deltablues/Ragtime fingerpickin Blues)
17 13 Det Musiske Hus, Frederikshavn snorre kirk kvartet - jazz
17 15 Vendsyssel Teater, Musiksalen, Hjørring YANA DESKOVA TRIO & DAN DIDEU 

Et meget spændende program med senromantiske og nutidige værker fremført af internationalt anerkendte musikere. Dan Dediu er pianist og internationalt anerkendt komponist, hvis værker er blevet opført på store scener i hele verden. Han har komponeret i mange genrer, lige fra kammermusik til sceniske værker og symfonisk musik. Et af hans orkesterværker , Wagner Under, blev opført af Aalborg Symfoniorkester for to år siden . 

Dediu har tidligere gæstet Nordjylland som pianist ved en anmelderrost koncert i Aalborg Symfoniorkesters kammermusikserie, Pro Musica.

Program: D. Dediu: Klaverkvartet, 
G. Enescu: Klaverkvartet, 
G. Mahler: Kvartetsats

arrangeret af hjørring musikforening

17 16 arena nord, Frederikshavn waterline - indendørs festival

carpark north
velvet volume
kellermensch
saveus
neoniden
magtens korridorer

18 14 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Søren Krogh Duo - Søndagsmatiné

"Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde Søren Krogh, da han modtog Danish Music Award – folk-prisen som årets sanger … og fortsatte: ”Men måske mere som historiefortæller…” Og der er nok noget om snakken. Selvfølgelig synger Krogh til sine koncerter, men han snakker og fortæller næsten ligeså meget mellem sangene og han gør det virkelig underholdende – på den måde som kun en vendelbo kan gøre det….

Søren Krogh har gennem sin karriere spillet mere end 2.000 koncerter, udgivet 8 cd´er og modtaget to Danish Music Award-priser; først som årets komponist/sangskriver i 2013 og senere i november 2016 som årets sanger. Desuden fik han også Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen i 2011 for sit arbejde med danske sange. Krogh er særdeles underholdende og insisterende på nærværet med sit publikum.

Søren Krogh er ikke den kunstner, der lader sig profilere og selviscenesætte via tv-quizzer, talkshows og tabloidpressen. Næ, han skriver sine sange og spiller dem for folk. For det er dét, det hele drejer sig om.

on 21 11 Det Musiske Hus, Frederikshavn henrik jansberg
to 22 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Blues Beatles - et Brasiliansk fænomen. 

Og nej, det er ikke hverken Samba, Salsa eller andre latinamerikanske rytmer, men et genremix bestående af The Beatles’ udødelige klassikere tilsat et tungt twist af Blues og soul.

Blues Beatles har skabt deres helt egen stil og har derigennem formået at forbinde både sjæl og humor mellem det brasilianske temperament og den kølige engelske pop. En engelsk inkarneret fan af både The Beatles og Blues Beatles skriver: "They dont look or play like them, but they do rock!". En anden: "Really enjoy the way they bring Blues to the early Beatles songs. Would like to see them in person".

Blues Beatles har formået at markedsføre sig såsolidt via Facebook og YouTube, at de på cirka et år er blevet et internationalt hit og derfor nu er på turné rundt omkring i verden. Mere end 7 millioner visninger er de i skrivende stund nået op på, alene på videoen med deres fortolkning af "Hard Days Night".

fr - lø 23 - 24 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn


Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

 

creole catz

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

 

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

24 20 maskinhallen, Frederikshavn northern assembly
to 29 20 maskinhallen, Frederikshavn steffen schackinger
         
       
   
         

tilmeld dit arrangement

Opdateret 18. februar 2018 af Søren Berg Olesen