Musik i Nordjylland - Januar 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

ti 9 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
Nytårskoncert 2018

Trine Gadeberg er en performer og ideudvikler med en sjælden grad af alsidighed. Som klassisk sanger henrykker hun gang på gang ved sine mange kirkekoncerter, mens hun på den danske showscene får folk til at knække af grin, når hun optræder med det lummersexede ensemble City Singler.

Om sommeren kan hun ofte opleves som sanger ved stort opsatte koncerter med symfoniorkestre i duetter med andre store navne, og hun har spillet og sunget sig igennem nogle af de mest populære musicals på de danske teatre.

Også bag scenen sprudler hun, blandt andet som tekstforfatter, idemand, klummeskribent og iværksætter. Og hun formår at spille på hele klaviaturet på den danske revyscene, hvor hun både som skuespiller og forfatter mestrer alt fra traditionel falde-på-halen til syrlig samfundssatire.

Nordvestjysk Brass Band er et af Danmarks bedste brass bands. Orkesterets ambitioner er høje, og derfor deltager orkestret også hvert år i DM for brass bands – med fine placeringer til følge. Orkesterets musikalske niveau og sociale sammenhold betyder, at det er blevet lettere at fastholde (og rekruttere) medlemmer til orkesteret. Til trods for at orkesteret flyttede til Aalborg i 1998, pendler folk stadig langt for at deltage i orkesteret.

Dirigent: Lars Peder Sørensen

to 11 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn ALBUM 2018 – David Bowie: “ZIGGY STARDUST AND THE SPIDERS FROM MARS”

Efter den succesfulde premiere i 2017, hvor mere end 1.100 publikummer oplevede nordjyske musikere og talenter på scenen med Eagles: Hotel California, er der nu en opfølger klar. Denne gang bliver det David Bowies legendariske, overjordiske, rockepos: “Ziggy Stardust And The Spiders From Mars” fra 1972.

ET HELT ALBUM OG HØJDERPUNKTERNE Oplev det hele live, sammen med et medley af numre fra Bowies’s karriere – fra Space Oddity til Blackstar. Koncerten er i to afdelinger. Første sæt er alle numrene fra Ziggy Stardust – spillet i rækkefølge som på det originale album. Andet sæt bliver en kavalkade af udvalgte numre fra hele Bowies karriere.

Er du ikke kommet helt tæt på Bowie endnu, så er ALBUM koncerten en god mulighed for at høre, hvordan denne kunstner i 50 år skrev sange og inspirerede utallige kunstnere musikalsk, visuelt og designmæssigt.

ALBUM ER MUSIKUDVIKLING I NORDJYLLAND Et nyt hold regionale musikere og talenter er klar – med den Aalborgensiske sanger Henrik Fevre i front. Henrik er selv stærkt inspireret af David Bowie, og Henrik Fevre vil også optræde med egne numre under koncerten – der skal præsentere ham og hans musik for et nyt publikum.

Henrik Fevre Nørgaard – Lead sang, guitar, kor Thomas Vammen Jensen – Guitar Rikke Mølbæk Noor – Guitar, lead, kor Signe Wang Carlsen – Bas Johannes Aaen Jensen – Keys, kor Sigrið Rasmussen – Violin, kor Jakob Skov Søndergård – sax Søren Kepler – trommer og kapelmester

I samarbejde med 3 andre nordjyske spillesteder, sætter ALBUM spot på en nordjysk kunstner og inviterer nordjyske, professionelle musikere på scenen sammen med unge talenter, der gennem øveforløb og koncerter får uvurderlig erfaring og nye kontakter til en del af musikbranchen regionalt.

ALBUM ER EN MUSIKALSK MANIFESTATION OG EN HYLDEST TIL TALENTERNE OG DEM, DER HAR VALGT MUSIKKEN SOM DERES KUNSTNERISKE UDTRYKSFORM OG LEVEVEJ.

Koncertkoncept: Det Musiske Hus, regionalt Spillested

fr 12 19,30 Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, Aalborg Aura Den albumaktuelle sangerinde og sangskriver Aura gæster Musikkens Hus, når hun i begyndelsen af 2018 drager ud på sin største danske turné i mere end seks år.

Hun deltog i 2017-udgaven af ”Toppen af Poppen” på TV2 og er netop nu aktuel med sit længe ventede tredje album ”Can’t Steal the Music”. Aura kalder albummet for sit hidtil mest personlige:

fr - lø 12 - 13 19,30 bangsbostrand kirke, frederikshavn
organic3 - nytårskoncert

 

 

feat mathias heise på mundharmonika

 

 

incl. lille traktement

ti 16 16 Det Musiske Hus, Frederikshavn prinsens musikkorps & bodil jørgensen
to 18 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Grarup All stars

Med superekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’s soulfyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensens bundsolide groove, Esben Bach’s virtuose trommespil og Margrete Grarups enestående vokal kan det kun blive en speciel aften! 

pressen skriver bl.a. i koncertanmeldelser: ”..Grarup Allstars gav i lørdags sit publikum en berusende og uforglemmelig koncertoplevelse, da det stjernespækkede hold leverede en præstation i verdensklasse. En formidabel behersket og helt igennem overlegen formidling af både nye og gamle blues og soul numre. Koncerten blev fremført med stor seriøsitet og humor og efterlod publikum rørt og stakåndet. En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse." "Margrete Grarup krydrede med sin stærke vokal lydbilledet og tilførte fløjlsbløde toner, der skabte et magisk univers – En sangerinde der beherskede sine fraseringer sublimt, og som ydmygt gav plads til de andre medlemmer i bandet."

"Den seriøst sejeste, bedste, mest svingende, rørende og humoristiske, fanatiske live optræden jeg nogen sinde har hørt og været med til! Fedt band! Præcision og musikalitet i topklasse." - "skal vi finde noget tilsvarende kvalitet i koncerter vi har været til, så skal vi tilbage til Bazar med Peter Bastian osv i deres storhedstid for 20 år siden. Det siger noget om kvaliteten her!"

fr 19 20 Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, Aalborg Det Kongelige Teater er klar med en moderne version af Ludvig Holbergs klassiker Maskerade. 

Det er en historie om et generationsopgør, hvor ungdommelig kærlighed står over for forældrearrangerede ægteskaber.

På maskeraden opstår den vilde forelskelsesrus, som giver anledning til forvikling og uorden. Alle vil derfor gerne med til de spændende og festlige aftener.

Det gælder både de unge mennesker Leander og Leonora, deres tjenere Henrik og Pernille og Leanders mor, Magdelone.

Kun Leanders gamle far, Jeronimus, holder stædigt fast i, at maskeraden er amoralsk, lystsluppen galskab og satans værk.

Forestillingen lægges i hænderne på den tyske instruktør Herbert Fritsch, hvor den klassiske komedie krydres med indlagte, legende og udfordrende improvisationer og akrobatiske indspark.

Medvirkende: Jens Jørn Spottag Tammi Øst Bjarne Antonisen Morten Hee Andersen Marie Dalsgaard Rasmus Fruergaard Lila Nobel Peter Plaugborg

Musik: Olivier Latry

Originalt manuskript: Ludwig Holberg

20 16 Kappelborg, Skagen NYTÅRSKONCERT 

Nytårskoncerten på Kappelborg er en intens og tæt-på oplevelse for publikum, der får det store orkester, koret, solisten og den store lyd helt tæt på. I 2018 sikres succesen med 

den danske crooner Bobo Moreno
sopranen Camilla Button
Det Jydske Underholdningsorkester og 
Nordjyske strygere under ledelse af dirigent Vagn Egon Jørgensen
Klitkoret under musikalsk ledelse af Agnethe Harding og Tove Therp. 
Jens-Chr. Wandt er koncertens konferencier.

Dansk crooner Koncertens hovedsolist er denne gang Danmarks vokale svar på engelske Jamie Cullum, nemlig den danske crooner Bobo Moreno, som siden slutningen af 1980'erne har sunget sig langt ind i hjerterne på musikelskere i hele landet.
Moreno fik sin debut på den danske musikscene i 1988, og har siden prøvet de fleste ting indenfor musikscenen i Danmark. Han har optrådt til små og store koncerter som sanger, ligesom han har sunget kor for Sanne Salomonsen, optrådt i TV og været i studiet med D.A.D. Bobo Moreno har en helt enestående alsidighed som musiker, men er først og fremmest sanger med stort S, og er fortrolig med de fleste musikalske stilarter, hvad enten det drejer sig om soul, jazz eller pop.

Også det danske operatalent, Camilla Button er solist ved Nytårskoncerten. 
Camilla Button er studerende ved docent Lars Thodberg Bertelsen i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun også har taget sin kandidateksamen i klassisk sang, ligesom hun har vundet adskillige priser. Blandt andet vandt hun vinder af Prinsens Musikkorps solistkonkurrence i 2015.

Koncertprogram 
Det varierede koncertprogram under temaet New York - New York spænder vidt, og rummer naturligvis også den obligatoriske fællessang "Erindring" af Holger Drachmann, samt naturligvis de 2 traditionelle titler for Nytårskoncert "Champagnegaloppen", og Johans Strauss d.æ.'s "Radetzky March", samt et væld af andre fantastiske melodier.

Der er generalprøve kl. 11 (Udsolgt)

20 20 lønstrup bio strings attached

Der er dømt seriøs strengeleg, når de to guitarister med mere, Perry Stenbäck og Ole Albrechtsen, går på scenen med deres instrumenter og spilleglæde. Der bliver trakteret guitar, dobro, mandolin, hawaii guitar, nyckelharpa – stort set alt, der har ”Strings Attached”.

Musikken i Strings Attached er svær at sætte i bås. Det er summen af det ”vi kan tilsammen”, roots musik i bredeste betydning. Der er numre skrevet af de to, folkesange fra forskellige lande og måske en enkelt salme eller højskolesang. Alt sammen leveret med overskud, varme og god kontakt til publikum – og en enkelt røverhistorie.

Det er to rutinerede herrer som her har fundet sammen. Navne som Allan Olsen, Sebastian, Klondyke, Barrow, Puma Hedlund, Tommy Cash har nydt godt af deres kunnen i studiet og på scenen. Ligeledes har de begge stået i front for egne projekter.

Svenske Perry Stenbäck er uddannet fra Rytmisk Konservatorium i København, har stærke rødder i den stolte svenske folkemusiktradition og manøvrerer sikkert indenfor næsten hvilken som helst stilart. Fik i 2009 en Danish Music Award som bedste instrumentalist.

Danske Ole Albrechtsen er selvlært, startede med rock og har siden ”læst videre” inden for roots, jazz og country. Har produceret en del albums især inden for singer/songwriter genren og udgivet to albums med egne numre af jazzet tilsnit.

Glæd jer til en aften med to gode spillemænd, hvor spilleglæde, nørderi, drilleri, humor og publikumskontakt er i højsædet.

lø, sø 20, 21 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn Allan Olsen Solo 2018 (Udsolgt lørdag)

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. Med få og enkle virkemidler.

I disse uger er Olsen atter på nationens læber, med sin nye plade, HUDSULT. 
- et dobbelt-album bestående af 9 nye studieindspilninger, samt optagelser fra A.O. og Band’s efterårsturné, 2016. HUDSULT har som så ofte før slået ringe i vandet i den offentlige debat. For Allan Olsen formår som få af sine kolleger at omfatte dagsaktuelle vinkler og omsætte dem til både humor og skarp, smuk lyrik.

I 2015 debuterede Allan Olsen som forfatter, med den meget roste erindringsbog, Tilfældigt Strejfet. Tilfældigt Strejfet fik pressen til at tale om passager af Hemingway’sk styrke. Bogen er en hæsblæsende karusseltur gennem Allan Olsens opvækst i små kår, ungdomsoprør, og hans spæde start som sangskriver. Tilfældigt Strejfet fik ved udgivelsen en varm modtagelse i pressen, og var fra starten en bestseller. Ny solo-turné 2018

Allan Olsen og Band har netop påbegyndt denne sommers festial-koncerter, men i januar og februar 2018 vil Olsen efter sit band-projekt atter rimpe op i sin solo-baggage, og begive Sig afsted som rejsende i det helt fundamentale: - Én mand alene på en scene. Der bliver tale om en relativt begrænset, men eksklusivt opsat solo-turné på de allerbedste scener I landet. Koncertsteder og teatre, hvor omgivelserne fra første spadestik er tiltænkt oplevelsen mellem den optrædende og publikum.

Allan Olsen’s live-repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af alskens genrer, fra rock og punk til folk, rap, og á capella.

Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Efter ialt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Allan Olsen altid garant for et sjældent højt niveau, ved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum…

Pressen om HUDSULT:

Berlingske: ”…Der er Både vid og bid I teksterne på Allan olsens nye revsende plade…”

Ekstra Bladet: “…Olsen er svær at hamle op med…”

Politiken: “…Traditionelt, jovist, men også varmt og sine steder virkelig flot…”

GAFFA: “… Allan Olsen kan jonglere med ordene og tale det bedre borgerskab imod. Og på dén måde er han stadig en uundværlig stemme…”

Nordjyske: “…Nye sange der veksler og impornerer I deres smidige skift mellem giftig satire og præcise iagttagelser…”

www.allanolsen.dk  – www.facebook.dk/allanolsen49 

ma 22 19,30 Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, Aalborg Esbjerg Ensemble & Tuva Semmingsen 

Glæd dig til at opleve Esbjerg Ensemble i fint selskab med den norske mezzosopran Tuva Semmingsen, når de gæster Musikkens Hus med en helt særlig koncert. Programmet er døbt ”Kvindestemmer” og tager helt unikt bl.a. udgangspunkt i kvinders fortolkninger af kendte værker. Om koncerten

Musikhistorien er, som så meget andet i vor historie, skrevet af mænd. Men beretningerne er ikke desto mindre ofte om kvinder. Men hvad sker der, når en finsk kvindelig nutidig komponist blander sig i en tysk mandlig romantikers fabuleringer om netop kvindeliv? Eller når en ung islænding skal formulere et minde fra sit pigeunivers? Esbjerg Ensemble og Tuva Semmingsen blander nordiske kvindestemmer ind i den europæiske mandlige kulturhistorie. Programmet

Programmet består af kendte operauddrag som "Ombra mai Fu" fra Händels ”Serse”, "Seguidila" fra Bizets ”Carmen”, ”Didos afsked” fra Purcells ”Dido” og ”Aeneas” samt uddrag af Schumanns ”Frauenliebe und Leben”. Derudover skal vi høre helt nye toner af Hans Abrahamsen og to unge kvindelige komponiststemmer, som er meget aktuelle p.t.: Finske Lotta Wännekoski og islandske Bára Gisladottir. Desuden instrumentale mellemspil af Strauss, Ravel og Schönberg og et møde med Ravels eksotiske ”Chanson de Madecasses”.

on 24 19,30 Kappelborg, Skagen LOHENGRIN: OPERAKINO

Lohengrin på Semper operaen med Anna Netrebko og Piotr Beczala, begge debuterende i Wagnerroller. 

Dirigeret af Christian Thielemann blev forestillingen mødt med stående ovationer fra publikum og en lige så stor anerkendelse fra kritikerne. Netrebkos debut som Elsa var en af de store forventede musikalske begivenheder: "Sopranen sang en frodig, modent lydende Elsa med ubestridelige bel canto-skygger, helt hjemme i Wagners romantiske univers.” En forestilling helt ud over det sædvanlige.

Varighed: ca. 3 timer

on 24 20 Freddy's, havnegade, Frederikshavn Open Mic – Talent Night 1 OpenMic Fra USA til Danmark

FREMVIS DIN BILLET PÅ FREDDY’S PÅ AFTENEN – SÅ KVITTERES DER MED 1 STOR GRATIS FADØL PR. BILLET

Open mic er en helt central ting i USA for musikscenen, både for den unge, upcoming musiker og for den mere etablerede. Igennem årtier har Open Mic været en bærende del i mange byers musikliv. Det er en tradition, som i dag er så indgroet i den enkelte amerikaners bevidsthed, at de ofte går til open mic’s flere aftner om ugen. For den enkelte musiker og for de bands som spiller på open mic, er det scenen, hvor man kan gøre opmærksom på sin musik, få prøvet nyt materiale af, for et lyttende publikum.

I samarbejde med Freddys Bar, som er byens førende pub live-spillested, ønsker Det Musiske Hus at importere lidt af den gode, amerikanske musikkultur, der giver sceneplads til de lokale talenter, sangskrivere, enkeltartister og bands. Og vi gør det med en toptunet, professionel trio, der hver gang har forberedt aftenen og aftalt numre med de lokale talenter, der ønsker at optræde. Trioen består af Morten Sidenius, Tove Sørensen og Janus Bechmann – der her fortæller lidt om hans egne oplevelser med OpenMic kulturen:

“Jeg har brugt meget tid i USA som musiker og har spillet på mange open mic’s eller været tilhører. Og inspireret af mine oplevelser, syntes jeg, at vi i Danamark har brug for et lignende koncept og at vi i kraft af vores Regionale spillesteder, Kulturshuse og spillesteder generelt, har den perfekte ramme. Der er brug for et ’rum’, hvor både vores mange unge dygtige talenter og de mere erfarne inden for musikken, kan prøve deres materiale af og møde et rigtigt live publikum. I dag er det sådan, at det er utroligt svært at komme ud og spille som solist eller band, uden man er et allerede etableret navn. Med Open Mic kan vi skabe eller understøtte et lokalt musikmiljø, hvor musikken bliver spillet og hørt“.

En OpenMic aften

I USA er det traditionen tro værten for aftenen, i dette tilfælde en trio, som lægger ud med at spille to til tre numre. Derefter går kunstnerne på i den rækkefølge som de har tilmeldt sig. Det er op til den enkelte om de vil bakkes op af trioen eller spille alene. Typisk vil man få imellem 20 og 30 min. Der ingen begrænsninger hvad angår genren, ligesom man også selv bestemmer om man vil spille egne eller andres numre. Og har man kun lyst til at komme og lytte, så er man selvfølgelig også velkommen.

to 25 20 Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, Aalborg The Bootleg Beatles

De fire medlemmer i The Bootleg Beatles roses konstant for at være en tro kopi af originalerne, både hvad angår musik og performance.

The Bootleg Beatles vil endnu en gang levere 25 af de største Beatles-hits, og de bliver bakket op af orkestret The Pepperland Sinfonia, der også var med på deres turné i 2016.

Hans Otto Bisgaard er igen klar som konferencier, og den kendte dirigent David Firman svinger endnu en gang tangentstokken, når den festlige aften i The Beatles’ tegn udfolder sig i Aalborghallen.

MEDVIRKENDE: Adam Hastings, Steve White, Stephen Hill og Hugo Degenhardt

ORKESTER: The Pepperland Sinfonia

DIRIGENT: David Firman

KONFERENCIER: Hans Otto Bisgaard

 

to 25 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS 

består af sangere fra hele landet, hvoraf de fleste har en konservatoriebaggrund som studerende eller undervisere. Flere har en solokarriere med egne koncerter og CD-udgivelser. Der er kort sagt tale om et sprudlende gospelkor spækket med en perlerække af talentfulde solister.

GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS blev etableret i 2009 og har siden markeret sig som et af Europas bedste gospelkor. Koret har optrådt og indspillet med navne som Søs Fenger, Erann DD, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, Linda Andrews, James Sampson m.fl.

GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS henvender sig bredt til et publikum i alle aldre med et repertoire, der bl.a. byder på kendte gospelsange, evergreens og egne kompositioner i bedste gospelstil krydret med fællessange, hvor publikum inddrages, lige så ”taget letter”. Koret ledes af gospelpianisten Jakob Gunnertoft.

to 25 19,30 Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, Aalborg Musikalske eventyr Arrangør: Aalborg Symfoniorkester

Hør den franske pianist François-Frédéric Guys eventyrlige virtuositet i Beethovens 5. klaverkoncert – Kejserkoncerten. Det eventyrlige fortsætter med Rimskij-Korsakovs Sheherazade – en fri musikalsk fortolkning af 1001 nats eventyr, der emmer af orientalsk stemning. I et farverigt musikalsk eventyr fortæller Rimskij-Korsakov rammehistorien om kaliffen, hvis kvinde er ham utro. Han beslutter derfor at gifte sig med en jomfru hver dag og ved dagens ende at skære hovedet af hende. En af jomfruerne, Sheherazade, har en fortælling til hver dag, som hun først vil afslutte dagen efter. Efter 1001 nat afslutter Sheherazade sin fortælling, og kaliffen er nu blevet så forelsket i Sheherazade, at han ikke nænner at dræbe hende, og de lever lykkeligt til deres dages ende. Medvirkende

Dirigent: François Leleux Solist: François-Frédéric Guy, klaver Aalborg Symfoniorkester Program

Beethoven: Klaverkoncer t nr. 5 – Kejserkoncerten Rimskij - Korsakov: Sheherazade

to - lø 25 - 27 > Studenterhuset,  1000Fryd, Skråen, Huset og Aalborg Events Northern Winter Beat 

Marvelous Mosell
Bikstok Røgsystem
Katinka
Smertz (n)
Jens Unmack (solo)
Kakkmaddafakka (n) med flere… 

2018 skal sparkes godt i gang. Derfor laver vi i januar Northern Winter Beat: en musikfestival, der vil fylde Aalborg med lys og varme i en kold og mørk tid. 

Med cirka 40 spændende koncerter på tre dage venter der masser af gode oplevelser og festivalstemning for ude.

Koncerterne kommer til at foregå på Skråen, 1000Fryd, Huset og Studenterhuset samt på en række andre centralt placerede scener i midtbyen.

Festivalen arrangeres af Studenterhuset i samarbejde med 1000Fryd, Skråen, Huset og Aalborg Events, og blev afviklet første gang i 2013.

fr  26 20,30 Vendelbohus, Hjørring KIM LARSEN & KJUKKEN PÅ KLUBTURNÉ 

Kim Larsen & Kjukken bobler fortsat af spilleglæde og besøger derfor...

fr 26 21 Kappelborg, Skagen GRARUP ALLSTARS

I efteråret 2013 samledes nogle af Aarhus' og landets bedste musikere i hvad med rette måtte kaldes et "All Stars Band" - Medlemmerne taler da også for sig selv:

Niels Mathiasen fra Gangs' soulfyldte sax, 
Johnny Madsens bassist Niels Nello Mortensens bundsolide groove, 
Esben Bachs virtuose trommespil, 
Uffe Steens sublime guitartryllerier,
Rasmus Stenholms overlegne orgelspil 
og ikke mindst Magrethe Grarups enestående vokal.

28 14 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Billybobbers

50'erne var årene, hvor rigtige mænd havde bryl i håret og rigtige piger sus i skørterne, rigtige biler var lavet af jern og bygget i Detroit! Mens man skruede de store flydere sammen oppe nordpå, skete der også noget i sydstaterne! Det var nemlig også årene, hvor den sorte og den hvide musik smeltede sammen og blev til Rock’n’roll! Mens de store biler flød ad de støvede boulevarder, var det til tonerne af Bill Haleys ”Rock Around the Clock”, Carl Perkins ”Blue suede shoes” eller et af Elvis’ mange rockabilly hits.

Billybobbers gør det muligt at genopleve den uforglemmelige tid og spiller rock’n’roll, som den blev spillet i rockens barndom i 50’erne. Sange af Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Roy Orbison, Little Richard, Chuck Berry og Buddy Holly, bliver serveret i et autentisk og nærværende sceneshow, der virkelig sender publikum på en rejse tilbage til rockens rødder! Live er bandet en særdeles opløftende oplevelse i kraft af en engageret og energisk sceneoptræden. Det er simpelthen svært at bevare fødderne i ro, når Billybobbers trykker den af med en lang række af de gode gamle 50'er hits. Der er imidlertid også rig lejlighed til et herligt genhør med mange af de gamle sange og melodier, der måske er blevet glemt i tidens løb, men som i høj grad har været medvirkende til at gøre rocken til det den er i dag. Billybobbers blander alt dette med egne kompositioner.

Så er du til fed rock'n'roll og ægte rockabilly er det bare om at komme ud af huset denne søndag eftermiddag, når Bobberne tager dig med på en musikalsk rejse tilbage til svundne tider. Well, it's One for the money, Two for the show, Three to get ready, now go, cat, go…

         
       
   
         

tilmeld dit arrangement

Opdateret 08. januar 2018 af Søren Berg Olesen